Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Syyspäivään 2021 ilmoittaudutaan oman alueen/maakunnan tapahtuman järjestävän seurakunnan ohjeiden mukaisesti. Alueellisten tapahtumien järjestäjät ottavat yhteyttä alueensa seurakuntiin ja ohjeistavat ilmoittautumiskäytänteet.

Lista alueellisten tapahtumien järjestäjäseurakunnista ja yhteyshenkilöistä (linkki)

Osallistumismaksu Syyspäivään on tänä vuonna 5 € + ruokailumaksu. Kukin alueellisen tapahtuman järjestäjä ilmoittaa osallistujilleen ruokailumaksun suuruuden sekä kerää osallistumismaksut.

Syyspäivä on tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien pastoreille ja vanhimmille sekä muille avainvastuunkantajille. Mikäli syksyllä edelleen mahdollisesti voimassa olevat alueelliset pandemiarajoitukset sekä järjestävän seurakunnan tilat mahdollistavat laajemman osallistujajoukon, kannustamme kutsumaan erityisen rohkeasti mukaan nuoria ja nuoria aikuisia vastuunkantajia, joita haluatte tukea heidän kasvussaan.

 

Poisnukkuneet työntekijät ja vanhimmat

Ilmoita tästä ne seurakuntanne työntekijät, lähetit ja vanhimmiston tai johtoryhmän jäsenet, jotka ovat nukkuneet pois vuoden 2020 Syyspäivä-verkkoseminaarin jälkeen

 

Uudet työntekijät ja vanhimmat

Ilmoita tästä ne vuoden 2020 Syyspäivä-verkkoseminaarin jälkeen seurakuntaanne uutena työntekijänä, lähettinä ja vanhimmiston tai johtoryhmän jäsenenä siunatut, jotka nyt aloittavat tehtävässä ensimmäistä kertaa (älä siis ilmoita aiemmin toisessa helluntaiseurakunnassa työskennelleitä)