Näin voit osallistua 2021

Tervetuloa maakunnalliseen tapahtumaan!

  • Pitkän pandemiakauden jälkeen haluamme mahdollistaa osallistumisen ja yhteyden pienemmissä ryhmissä, joissa kokoontuminen on turvallista. Kannustammekin kaikkia varaamaan aikaa Syyspäivään osallistumaan ja lähtemään liikkeelle kohtaamaan oman alueen työtovereita!
  • Tapahtuma toteutetaan yhtäaikaisesti yli kymmenessä eri tapahtumapaikassa eri puolilla Suomea. Tapahtumien osalta tärkeintä eivät ole maantieteellisten rajaviivojen piirtämiset, vaan seurakunnat voivat jakaantua tapahtumiin tuttujen ja luontevien alueellisten, maakunnallisten tai vanhojen ns. veljespiirien mukaisesti. Tärkeintä on, että jokainen seurakunta pääsee mukaan omalta tuntuvan alueen tapahtumaan.
  • Osa tapahtumasta toteutetaan maakunnallisesti ns. oman väen kesken. Tässä osuudessa käsitellään myös mahdolliset maakunnan yhteiset asiat.
  • Osaan tapahtumaan osallistutaan yhdessä muiden maakuntien kanssa verkon välityksellä. Myös ohjelman yhteiset osuudet on valmisteltu eri maakunnissa.

Chat-keskustelu

Yhteisten osuuksien aikana voit osallistua myös valtakunnalliseen keskusteluun YouTuben chatin välityksellä. Chatissa voit esimerkiksi kommentoida ohjelman aiheita, antaa palautetta tai esittää kysymyksiä. 

Pyydämme, että kommentoit chattiin omalla nimelläsi ja käyt keskustelua rakentavasti.  Voit halutessasi myös kirjautua YouTubeen omilla tunnuksillasi (esimerkiksi hyödyntäen Google-tunnustasi). Sallimme avoimen keskustelun, mutta moderaattorit puuttuvat tarvittaessa asiattomuuksiin ja poistavat esimerkiksi asiaankuulumattomat linkit. Älä lähetä chatin kautta omia tai muiden yhteystietoja.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Katso tästä ohjeet ilmoittautumiseen.
Ilmoittaudu