Rekisteröityminen ja hinnat 

Syyspäiville rekisteröityminen tapahtuu seurakuntien tai Hyry-yhteisöjen toimesta. REKISTERÖITYMISLINKKI ON TÄSSÄ. (muista ilmoittaa tämän sivun alareunassa myös 1) uudet sekä 2) taivaan kotiin päässeet työntekijät/vanhimmat)

Syyspäivätoimikunta päätti tänä vuonna rohkaista seurakuntia lähettämään työntekijät ja vanhimmat yhdessä puolisoidensa kanssa Syyspäiville rakentumaan. Seurakunnan harkinnan mukaan myös muut vastuunkantajat (esim. hallitus / tiiminjohtajat / nuorisotiimi) voidaan lähettää tapahtumaan.

Rekisteröityminen tapahtuu sähköisesti. Osallistumismaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Maksutapoina ovat verkkomaksu, maksukortti tai laskutus. Huom! Mikäli seurakuntanne ilmoittaa yli 6 osallistujaa, niin rekisteröinti voidaan toteuttaa ryhmärekisteröintinä, jolloin kaikki osallistujat voidaan maksaa samalla kertaa. Jos haluatte toteuttaa rekisteröinnin näin, niin laita viestiä osoitteeseen syyspaivat@saalem.fi.

Hinnat 14.9. mennessä rekisteröityneille:
Osallistumismaksu 140 € (2-3 päivää)    | |    Yhden päivän osallistumismaksu 70 €

Hinnat 14.9. jälkeen rekisteröityneille:
Osallistumismaksu 200 € (2-3 päivää)    | |    Yhden päivän osallistumismaksu 100 €

Uusien ja poisnukkuneiden työntekijöiden ja vanhimpien ilmoittaminen

Uudet ja poisnukkuneet työntekijät ja vanhimmat siunataan Syyspäivillä. Ilmoita tiedot 14.9. mennessä alla olevilla lomakkeilla. Koska poisnukkuneiden nimet esitellään slide-/videoesityksen muodossa, pyydämme toimittamaan myös ko. henkilön kuvan 2 päivän sisällä tietojen ilmoittamisesta osoitteeseen syyspaivat@saalem.fi. Tietoja ei voi ilmoittaa enää paikan päällä. 

Streaming

Seurakunnat voivat ostaa jo tuttuun tapaan Syyspäivien Streaming-katselumahdollisuuden osoitteesta:
https://www.uskotv.fi/kauppa/ ja käyttämällä salasanaa hki2018syys

Lounastapaamiset (pyydämme työnantajia maksamaan nämä tapaamiset)

Järjestämme yleisön pyynnöstä herätysliikkeen palkattujen naistyöntekijöiden ja -pastoreiden lounastapaamisen to 4.10. lähialueen ravintolassa. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Lisäksi  järjestämme nuorisotyöntekijöille ja -pastoreille pe 5.10. lounastapaamisen ja illanvieton. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä